Doprava ZDARMA od 1000 Kč
Cyberix  »  Sport  »  Sportovní výživa  »  Proteiny

Reflex 3D Protein 1800 g čokoláda

Toto zboží si právě prohlíží 7 zákazníků
Reflex 3D Protein 1800 g
  čokoláda

Reflex 3D Protein 1800 g čokoláda

Kód produktu: FT4.rfx075-cokolada
EAN: 5033579000107
1899 Kč
1299 Kč včetně DPH
Upozornit, až bude skladem
Můžete si aktivovat hlídacího psa, který Vás upozorní, až bude produkt naskladněn.
Věrnostní systém
Nákupem produktu obdržíte CASHBACK 64 bodů na další nákup.
» Více informací

Popis - Reflex 3D Protein 1800 g čokoláda

Reflex 3D Protein 1800 g

Nástupce Peptide Fusion je zde a svého legendárního předchůdce dokonce překonává!
3D Protein od Reflex Nutrition je světově první a jediný protein s postupným účinkem, který obsahuje nativní syrovátkový protein, micelární kasein a izolát vaječné bílkoviny v poměru 45:45:10. Vznikl tak doslova úplně nový typ vysoce kvalitního vícesložkového proteinu nabízejícího výjimečné výživové parametry a 80% obsah bílkoviny u všech příchutí - žádný jiný vícesložkový protein s tímto složením nic takového nabídnout nemůže.

Hlavní benefity produktu

  • Obsah tří unikátních zdrojů proteinu: nativní syrovátkové bílkoviny, micelárního kaseinu a izolátu vaječné bílkoviny v ideálním poměru 45:45:10
  • Tři různé fáze trávení: pomalá, střední a rychlá
  • 80% obsah bílkoviny u všech příchutí
  • Obsah tří typů přátelských probiotik
  • Nativní syrovátkový protein a kasein z mléka od krav z evropských chovů živených výhradně travou = maximální možná účinnost a čistota

45% Nativní syrovátkový protein

Rychle uvolňovaný protein, který je bezprostředně tráven a do těla se tak téměř okamžitě dostávají potřebné živiny. Pochází z mléka z evropských chovů živených výhradně travou a díky nativní technologii jde o nejčistší a nejvíce přírodní formu syrovátkového proteinu, která existuje. Je ve své přirozené, přírodou vytvořené a nedotknuté podobě z čerstvého mléka.

U nativní technologie je největším uměním extrakce čistých syrovátkových molekul přímo z čerstvého mléka bez poškození proteinu. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturizaci proteinových molekul. Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.

Výroba proteinu Native Whey je bezesporu jedním z nejdražších a časově nejnáročnějších způsobů zpracování, speciálně, když musí probíhat v souladu se striktní normou ISO9001. Proto si na něj může technologicky troufnout jen pár mlékáren na světě a právě proto jde o formu, která je u proteinu tak vzácná, a která přináší výsledky, jaké by u běžného proteinu získaného ze syrovátky nebyly vůbec možné.

Native Whey obsahuje více aminokyselin s rozvětveným řetězcem, až o 16% více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40% více cystinu než běžný syrovátkový protein.

45% Micelární kasein

Micelární kasein je v těle tráven pomalu, díky čemuž zajišťuje postupný a stálý přísun aminokyselin do krevního oběhu. Stejně jako nativní syrovátkový protein i kasein pochází z evropských chovů - firma Reflex Nutrition nedováží mléčné nebo syrovátkové produkty z USA, neboť je tam hojně rozšířené používání růstových hormonů a antibiotik. Při výrobě je rovněž použita ultra jemná filtrace a nízké teploty pro zachycení každé proteinové molekuly, která se v čerstvém mléce vyskytuje, v její přirozené a neporušené podobě, zatímco se vyfiltruje nepotřebný tuk a cukry. Výsledkem je čistý, nedenaturovaný, nativní micelární kasein špičkové kvality.

10% Izolát vaječné bílkoviny

Vaječné bílky jsou vedle syrovátkového proteinu se svojí výživovou hodnotou 100 a středně rychlou dobou trávení druhou surovinou na špici oblíbenosti příznivců kulturistiky a fitness po desetiletí. Izolát vaječné bílkoviny už se v proteinech kvůli vysoké ceně jako hlavní složka nepoužívá, zároveň ale jeho kvality překoná jen máloco, a proto je obsažen i v 3D Proteinu.

Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria

3D Protein kromě trojfázové formule obsahuje přátelské bakterie druhů Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Bakterie jsou vypěstované pomocí speciální technologie, díky níž získávají ochranu, která zajišťuje, že se do zažívacího traktu dostanou nepoškozené.

Doporučené dávkování

rozmíchejte 35 g (přibližně 3 zarovnané 25 ml odměrky) s 350 ml v shakeru nebo mixéru pro dosažení jemné konzistence. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně.

Nutriční informace

Výživové údaje 100 g  35 g*
Energetická hodnota  1526 kJ / 360 kcal  534 kJ / 126 kcal
Tuky
Z toho nasycené mastné kyseliny
 1,6 g
 0,9 g
 0,6 g
 0,3 g
Sacharidy
z toho cukry
 6,5 g
 0,4 g
 2 g
 <0,2 g
Vláknina  0,4 g  <0,2 g
Bílkoviny  80 g  28 g
Sůl  0,84 g  0,3 g
Bifidobacterium Bifidum  600 000 000 MO  210 000 000 MO
Lactobacillus Rhamnosus  600 000 000 MO  210 000 000 MO
Lactobacillus Acidophilus  600 000 000 MO  210 000 000 MO

*1 porce odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 porcí.
MO - mikroorganismů v době výroby

Složení

koncentrát mléčné bílkoviny (96 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), aroma, kakaový prášek (2,5 %) (pouze u příchutě chocolate perfection), zahušťovadlo karboxylmethyl celulóza, barvivo betanin (pouze u příchutě strawberries & cream), sladidla sukralóza, steviol-glykosidy, barvivo beta karoten (pouze u příchutě vanilla ice cream), LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.

Informace

  • Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce. Se sladidly.

Výrobce: Reflex Nutrition, Sea View Park, BN26NT Brighton, United Kingdom

Pokud není uvedeno v popisku jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.
Máte dotaz k tomuto produktu?
 
Platební metody
Partneři
Sledujte nás
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.